woensdag 11 oktober 2017

Nonsense Cup: Bosnië-Herzegovina grijpt beker

Waar het gisteren vooral draaide om nationale elftallen die zich al dan niet wisten te plaatsen voor het WK, werd er in de schaduw daarvan ook gestreden om de Nonsense Cup. Estland mocht thuis de titel verdedigen tegen Bosnië. Het faalde.

Na rust kwamen de doelpunten op gang. Hajrovic zette in de 48e minuut de 0-1 op het bord. Antonov maakte een kwartier voor tijd de gelijkmaker. Hierdoor leek de Nonsense Cup in Estland te mogen blijven. Echter was het in de 84e minuut nog een keer raak voor Hajrovic. Hij besliste de eindstand op 1-2.

Bosnie-Herzegovina zag een playoff kans voor het WK verdwijnen, want naaste concurrent Griekenland maakte geen fout tegen Gibraltar. Als troost hebben ze wel mooi de Nonsense Cup voorlopig in de kast staan.

Voor hoe lang? Voorlopig nog geen idee, want op dit moment heeft de ploeg geen interlands gepland staan.